Voor advies bel 015 - 215 99 99

Minimaal 10 goede redenen om voor NuScheiden.nl te kiezen

01Onze financiële deskundigheid

Wij zien helaas in de praktijk dat er partijen zijn die de echtscheiding begeleiden, maar dat er te weinig kennis is van een zeer essentieel onderdeel: de financiën. Namelijk 80% van de scheidingsproblemen gaat over geld! Onze medewerkers zijn Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA) en/of Financieel Planner (FFP).


02Een goedkoper uurtarief dan de advocaat

Veelal is een advocaat nodig, maar het is voordeliger voor u als we de advocaat er pas in het eindtraject bij betrekken. Namelijk nadat alle afspraken zijn gemaakt, schakelen wij onze advocaat in voor de indienen van het verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank.


03Vaste prijzen voor de scheidingsafwikkeling

Werken met een vaste prijs heeft als grote voordeel dat u weet waar u aan toe bent, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast is ons uurtarief ook goedkoper dan van de advocaat.


02Antwoord op de vraag of iemand kan blijven wonen in het huis

In de praktijk zien wij geregeld dat de alimentatieberekening door de advocaat gebeurt. Met de berekening in de hand gaat men naar een hypotheekadviseur om te kijken wat de (on)mogelijkheden zijn. Daar sturen ze je weer terug naar de advocaat omdat met de eerder gemaakte berekeningen het blijven wonen niet realistisch is. De advocaat maakt weer een aanpassing etc. Kortom, een verspilling van tijd en geld.

Wij hebben immers de expertise in huis om de alimentatieberekeningen te maken en tegelijkertijd te toetsen of de geldverstrekker een hypotheek zou verstrekken op één naam zonder dat daar meerdere loketten voor nodig zijn.


02Één vertrouwenspersoon

De scheiding is een zware tijd en dan is het plezierig dat de gehele afhandeling gedaan kan worden door een persoon en niet dat aan meerdere partijen de situatie moet worden uitgelegd.


02Onze insteek is gezamenlijk scheiden

Onze voorkeur is gezamenlijk en in goed overleg te scheiden. De allerbelangrijkste reden is dat u beiden duizenden euro’s zult besparen en sneller een goed resultaat zult hebben.


02Duurzame afspraken

Doel van onze bemiddeling is te komen tot een evenwichtige rechtmatige verdeling van beide belangen. Kortom, duurzame afspraken zonder dat een van de partijen het gevoel heeft dat iemand is bevoordeeld. Dat bespaart procedures en dus kosten in de toekomst.


02Een overzichtelijk scheidingsplan

Dit is een verslag waarin alle onderwerpen meegenomen worden die betrekking hebben op uw scheiding. Denk aan: verdeling en/of verrekenen van het vermogen, verzekeringen, pensioenen en de alimentatieberekeningen etc.


02Betrokken bij uw situatie

We weten als geen ander hoe emotioneel deze tijd is en hoeveel financiële onzekerheid er is. Dan wilt u een deskundige die dat ook begrijpt!


02Onze klantervaringen

We willen u uiteraard graag vertellen hoe goed we zijn en het beste met u voor hebben. Wellicht is het beter te kijken naar de beoordelingen van onze cliënten.


 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

 

Wat klanten vinden

  • Alhoewel ik de belangen begrijp van een gezamenlijke scheiding in goed overleg, ben ik misschien wel blij dat het een eenzijdige scheiding is geworden. Er is ontzettend goed voor mijn belangen op gekomen en dat heeft me zeker geld opgeleverd.
    ~ Paul uit Delft
  • Gelukkig is de scheiding eindelijk afgerond. Het was een lang traject maar dat had meer te maken met de complexiteit rondom de waardering van mijn onderneming. Trouw nooit in gemeenschap van goederen.  
    ~ Jan uit Delft
  • Ik vond het proces uitermate pijnlijk maar daar konden jullie niet veel aandoen. Ben wel zeer tevreden met jullie begeleiding en deskundigheid. Ik zal jullie dan ook aanbevelen indien nodig.  
    ~ Sandra uit Rotterdam