Voor advies bel 015 - 215 99 99

Expertise

Bij een echtscheiding moet in relatief korte tijd een groot aantal financiële en fiscale beslissingen worden genomen. Het advies van een deskundige financieel echtscheidingsadviseur is dan ook meer dan welkom. Een Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) onderscheidt zich door:

Deskundigheid

De in het Register opgenomen adviseurs hebben het examen RFEA behaald. Dit is een examen op HBO-niveau, afgenomen door Fontys Hogeschool Financieel Management in Eindhoven. Door het behalen van het examen laat een RFEA zien over voldoende expertise te beschikken om te adviseren bij het afwikkelen van een scheiding. Niet voor niets verwijst de Raad voor Rechtsbijstand door naar ons als externe deskundigen die kunnen adviseren over verschillende onderdelen van de scheiding.

Permanente waarborging deskundigheid

Door het periodiek volgen van permanente educatie wordt gewaarborgd dat de deskundigheid van hoog niveau is en blijft. En om het jaar dient er daadwerkelijk een praktijkexamen afgelegd te worden om te toetsen of de kennis op hoog niveau blijft anders volgt uitschrijving uit het register.

Advies in het belang van de consument

Elke RFEA adviseur moet zich houden aan de gedragscode. Die schrijft onder andere voor dat bij elk advies altijd het belang van de klant voorop moet staan.

Een onafhankelijke geschillenregeling

Het kan gebeuren dat de dienstverlening van de RFEA niet aan uw verwachtingen voldoet. Komt u er samen met de adviseur niet uit dan kunt u vertrouwen op de onafhankelijke geschillenregeling.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Erkend door:

RFEA-logo-150
erkend-hypotheek-adviseur-150