Voor advies bel 015 - 215 99 99

NuScheiden.nl is trots op de samenwerking met AcadiumBastion

Het grootste deel van de scheidingsproblemen gaat namelijk over de financiële afwikkeling van de scheiding. Denk bijvoorbeeld aan het verdelen van de bezittingen zoals het huis, alimentatie en pensioen. Daarbij komt veel rekenwerk kijken en dan hebben we het nog niet eens over de daarbij horende fiscale en financiële aspecten. Niet om andere bemiddelaars of advocaten tekort te doen, maar veelal ontbeert het hen aan financiële kennis. AcadiumBastion ziet de meerwaarde van de ervaren adviseurs van NuScheiden.nl. Ouders moeten ook afspraken maken over de opvoeding en verzorging van hun minderjarige kinderen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

De nauwe samenwerking heeft als grote voordeel dat u snel zekerheid heeft of de door u gewenste afspraken over bijvoorbeeld de woning ook werkelijk realiseerbaar zijn. Na de scheiding kunnen hierdoor de gemaakte afspraken snel en efficiënt voor u worden verzorgd.

We nodigen u uit onze site te bekijken of maak hier een afspraak voor een eerste vrijblijvende afspraak met een echtscheidingsadviseur.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Wat klanten vinden

 • Alhoewel ik de belangen begrijp van een gezamenlijke scheiding in goed overleg, ben ik misschien wel blij dat het een eenzijdige scheiding is geworden. Er is ontzettend goed voor mijn belangen op gekomen en dat heeft me zeker geld opgeleverd.
  ~ Paul uit Delft
 • Ik vond het uitermate plezierig dat er actief is gezocht naar oplossingen, waardoor ik met de kinderen in het huis kan blijven wonen. Top!  
  ~ Nathalie te Delft
 • We hadden een man/vrouw-firma dus ons leek het allemaal zeer lastig. Gelukkig hebben ze ook veel ervaring met ondernemers waardoor het ons beiden – los van de emotie - meegevallen is. Ook de samenwerking met onze accountant verliep uitstekend.  
  ~ Yvette en Erwin uit Rijswijk
 • Wellicht was het bijzondere dat we wisten dat we er wel uit zouden komen. Bij de alimentatieberekeningen zijn we als het ware teruggefloten. Er is ons duidelijk verteld wat de consequenties zouden zijn van bepaalde afspraken. Gelukkig zijn de afspraken aangepast waardoor we beiden voor de toekomst een betere afspraak hebben.  
  ~ Xander en Yvonne uit Rotterdam