Voor advies bel 015 - 215 99 99

NuScheiden.nl is trots op de samenwerking met AcadiumBastion

Het grootste deel van de scheidingsproblemen gaat namelijk over de financiële afwikkeling van de scheiding. Denk bijvoorbeeld aan het verdelen van de bezittingen zoals het huis, alimentatie en pensioen. Daarbij komt veel rekenwerk kijken en dan hebben we het nog niet eens over de daarbij horende fiscale en financiële aspecten. Niet om andere bemiddelaars of advocaten tekort te doen, maar veelal ontbeert het hen aan financiële kennis. AcadiumBastion ziet de meerwaarde van de ervaren adviseurs van NuScheiden.nl. Ouders moeten ook afspraken maken over de opvoeding en verzorging van hun minderjarige kinderen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

De nauwe samenwerking heeft als grote voordeel dat u snel zekerheid heeft of de door u gewenste afspraken over bijvoorbeeld de woning ook werkelijk realiseerbaar zijn. Na de scheiding kunnen hierdoor de gemaakte afspraken snel en efficiënt voor u worden verzorgd.

We nodigen u uit onze site te bekijken of maak hier een afspraak voor een eerste vrijblijvende afspraak met een echtscheidingsadviseur.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Wat klanten vinden

 • Gelukkig kregen we heldere en duidelijke uitleg en begeleiding anders was het ons niet gelukt. Ik heb het vooral plezierig ervaren dat het wel leek alsof ze overal verstand van hadden.  
  ~ Simone uit Nootdorp
 • Ik vond het uitermate plezierig dat er actief is gezocht naar oplossingen, waardoor ik met de kinderen in het huis kan blijven wonen. Top!  
  ~ Nathalie te Delft
 • We stonden in het begin lijnrecht tegen over elkaar maar ze hebben ons gelukkig behoed voor een dure vechtscheiding. We kunnen allebei redelijk leven met de bereikte afspraken. Nogmaals top dat je je geduld niet hebt verloren met ons!  
  ~ Nicole uit Rotterdam
 • Gelukkig is de scheiding eindelijk afgerond. Het was een lang traject maar dat had meer te maken met de complexiteit rondom de waardering van mijn onderneming. Trouw nooit in gemeenschap van goederen.  
  ~ Jan uit Delft