Voor advies bel 015 - 215 99 99

NuScheiden.nl is trots op de samenwerking met AcadiumBastion

Het grootste deel van de scheidingsproblemen gaat namelijk over de financiële afwikkeling van de scheiding. Denk bijvoorbeeld aan het verdelen van de bezittingen zoals het huis, alimentatie en pensioen. Daarbij komt veel rekenwerk kijken en dan hebben we het nog niet eens over de daarbij horende fiscale en financiële aspecten. Niet om andere bemiddelaars of advocaten tekort te doen, maar veelal ontbeert het hen aan financiële kennis. AcadiumBastion ziet de meerwaarde van de ervaren adviseurs van NuScheiden.nl. Ouders moeten ook afspraken maken over de opvoeding en verzorging van hun minderjarige kinderen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

De nauwe samenwerking heeft als grote voordeel dat u snel zekerheid heeft of de door u gewenste afspraken over bijvoorbeeld de woning ook werkelijk realiseerbaar zijn. Na de scheiding kunnen hierdoor de gemaakte afspraken snel en efficiënt voor u worden verzorgd.

We nodigen u uit onze site te bekijken of maak hier een afspraak voor een eerste vrijblijvende afspraak met een echtscheidingsadviseur.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Wat klanten vinden

 • Ik vond het proces uitermate pijnlijk maar daar konden jullie niet veel aandoen. Ben wel zeer tevreden met jullie begeleiding en deskundigheid. Ik zal jullie dan ook aanbevelen indien nodig.  
  ~ Sandra uit Rotterdam
 • Mag wel zeggen een verademing vergeleken met de advocaat die ik in de arm wilde nemen. Hier kreeg ik nagenoeg direct antwoord op mijn financiële vragen en dat heeft ons geholpen met de verdere afspraken.  
  ~ Roelof uit Zoetermeer
 • De emoties liepen wel eens hoog op, maar onder de streep zijn we beiden redelijk tevreden met het behaalde eindresultaat. Mede door de heldere uitleg kregen we ook begrip voor elkaars standpunten.  
  ~ Door Ernst te Rotterdam
 • Gelukkig kregen we heldere en duidelijke uitleg en begeleiding anders was het ons niet gelukt. Ik heb het vooral plezierig ervaren dat het wel leek alsof ze overal verstand van hadden.  
  ~ Simone uit Nootdorp
Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn