Voor advies bel 015 - 215 99 99

NuScheiden.nl is trots op de samenwerking met AcadiumBastion

Het grootste deel van de scheidingsproblemen gaat namelijk over de financiële afwikkeling van de scheiding. Denk bijvoorbeeld aan het verdelen van de bezittingen zoals het huis, alimentatie en pensioen. Daarbij komt veel rekenwerk kijken en dan hebben we het nog niet eens over de daarbij horende fiscale en financiële aspecten. Niet om andere bemiddelaars of advocaten tekort te doen, maar veelal ontbeert het hen aan financiële kennis. AcadiumBastion ziet de meerwaarde van de ervaren adviseurs van NuScheiden.nl. Ouders moeten ook afspraken maken over de opvoeding en verzorging van hun minderjarige kinderen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

De nauwe samenwerking heeft als grote voordeel dat u snel zekerheid heeft of de door u gewenste afspraken over bijvoorbeeld de woning ook werkelijk realiseerbaar zijn. Na de scheiding kunnen hierdoor de gemaakte afspraken snel en efficiënt voor u worden verzorgd.

We nodigen u uit onze site te bekijken of maak hier een afspraak voor een eerste vrijblijvende afspraak met een echtscheidingsadviseur.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Wat klanten vinden

 • Ik vond het proces uitermate pijnlijk maar daar konden jullie niet veel aandoen. Ben wel zeer tevreden met jullie begeleiding en deskundigheid. Ik zal jullie dan ook aanbevelen indien nodig.  
  ~ Sandra uit Rotterdam
 • Alhoewel ik de belangen begrijp van een gezamenlijke scheiding in goed overleg, ben ik misschien wel blij dat het een eenzijdige scheiding is geworden. Er is ontzettend goed voor mijn belangen op gekomen en dat heeft me zeker geld opgeleverd.
  ~ Paul uit Delft
 • We stonden in het begin lijnrecht tegen over elkaar maar ze hebben ons gelukkig behoed voor een dure vechtscheiding. We kunnen allebei redelijk leven met de bereikte afspraken. Nogmaals top dat je je geduld niet hebt verloren met ons!  
  ~ Nicole uit Rotterdam
 • Wellicht was het bijzondere dat we wisten dat we er wel uit zouden komen. Bij de alimentatieberekeningen zijn we als het ware teruggefloten. Er is ons duidelijk verteld wat de consequenties zouden zijn van bepaalde afspraken. Gelukkig zijn de afspraken aangepast waardoor we beiden voor de toekomst een betere afspraak hebben.  
  ~ Xander en Yvonne uit Rotterdam