Voor advies bel 015 - 215 99 99

NuScheiden.nl is trots op de samenwerking met AcadiumBastion

Het grootste deel van de scheidingsproblemen gaat namelijk over de financiële afwikkeling van de scheiding. Denk bijvoorbeeld aan het verdelen van de bezittingen zoals het huis, alimentatie en pensioen. Daarbij komt veel rekenwerk kijken en dan hebben we het nog niet eens over de daarbij horende fiscale en financiële aspecten. Niet om andere bemiddelaars of advocaten tekort te doen, maar veelal ontbeert het hen aan financiële kennis. AcadiumBastion ziet de meerwaarde van de ervaren adviseurs van NuScheiden.nl. Ouders moeten ook afspraken maken over de opvoeding en verzorging van hun minderjarige kinderen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

De nauwe samenwerking heeft als grote voordeel dat u snel zekerheid heeft of de door u gewenste afspraken over bijvoorbeeld de woning ook werkelijk realiseerbaar zijn. Na de scheiding kunnen hierdoor de gemaakte afspraken snel en efficiënt voor u worden verzorgd.

We nodigen u uit onze site te bekijken of maak hier een afspraak voor een eerste vrijblijvende afspraak met een echtscheidingsadviseur.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Wat klanten vinden

 • We stonden in het begin lijnrecht tegen over elkaar maar ze hebben ons gelukkig behoed voor een dure vechtscheiding. We kunnen allebei redelijk leven met de bereikte afspraken. Nogmaals top dat je je geduld niet hebt verloren met ons!  
  ~ Nicole uit Rotterdam
 • Ik vond het uitermate plezierig dat er actief is gezocht naar oplossingen, waardoor ik met de kinderen in het huis kan blijven wonen. Top!  
  ~ Nathalie te Delft
 • Onze situatie was in onze ogen vrij complex, maar kan niet anders zeggen dat door de aanwezige ervaring en actuele kennis het erg soepel verlopen is. Ik raad niemand een scheiding aan, maar als het dan gebeurt laat het hier regelen!  
  ~ Vincent te Den Haag
 • Ik vond het proces uitermate pijnlijk maar daar konden jullie niet veel aandoen. Ben wel zeer tevreden met jullie begeleiding en deskundigheid. Ik zal jullie dan ook aanbevelen indien nodig.  
  ~ Sandra uit Rotterdam