Voor advies bel 015 - 215 99 99

Werkwijze

In een vrijblijvend gesprek inventariseren wij uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens beantwoorden wij uw eerste vragen en zullen u een goede indruk geven van onze meerwaarde. In dit eerste gesprek krijgen wij een indruk van de hoeveelheid werk en kunnen wij ook de bijbehorende kosten benoemen. Wij werken met een vaste prijs, zodat u weet waar u aan toe bent en nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

 

Na het eerste gesprek heeft u van ons huiswerk meegekregen zodat wij in de vervolggesprekken uw financiële situatie en wensen door kunnen nemen. Aan de hand hiervan gaan wij aan de slag en zullen voor alle gewenste onderdelen een plan uitwerken. U kunt denken aan begeleiding en advies in onder meer de volgende zaken:

 • Eventueel ouderschapsplan en omgangsregeling
 • Vermogensopstelling en verdeling
 • Alimentatie- en draagkrachtberekeningen (voor ex-partner en/of kinderen)
 • Huis, pensioen, verzekeringen
 • Opstellen van het conceptconvenant
 • Afwikkeling van het verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank

Ook geven wij u helder inzicht in de financiële situatie na de echtscheiding;

 • Wat zijn de (hypotheek) mogelijkheden met betrekking tot financiering van een eigen woning?
 • Wat is het netto besteedbaar inkomen?

In geval van een gezamenlijke scheiding zal Nuscheiden.nl fungeren als onpartijdige gesprekspartner en stap voor stap de verschillende aandachtsgebieden met u doornemen om zo te komen tot afspraken over alle eerdergenoemde (deel)aspecten.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprekhttp://www.nuscheiden.nl/

Gedurende het scheidingsproces begeleiden wij u met alle juridische, fiscale en financiële aspecten. Ook na de scheiding staan wij voor u klaar. Indien u dat wenst, kunnen wij u ook van dienst zijn met andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van het ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid van de vertrekkende partner of het regelen van de verhoging van de hypotheek voor de uitkoop van ex-partner.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Wat klanten vinden

 • Gelukkig is de scheiding eindelijk afgerond. Het was een lang traject maar dat had meer te maken met de complexiteit rondom de waardering van mijn onderneming. Trouw nooit in gemeenschap van goederen.  
  ~ Jan uit Delft